Balkanski kup najavljuje dobru sezonu za Singerice

Singidunumke su osvojile Balkanski kup jer su ekipno bile bolje od ekipe domaćina iz Tivta i ekipe Kike takođe iz Srbije. Pojedinačno je zlato osvojila Milica Antić.
1. i 2. 9. 2023. Tivat, Crna Gora.
Nakon nedelju dana provedenih na pripremama kod domaćina u Tivtu, ekipa Singidunuma je odmerila snage sa ekipama Kike i Porta na Balkanskom kupu. 
 
U prijateljskoj atmosferi i uz druženje na kuglani SC Žepa, tim Singerica je bio najbolji u ekipnom skoru i pobedio na ovom prvenstvu. 🏅Druga je bila ekipa Kike iz Kikinde, dok je treća bila domaća ekipa, što je razumljivo jer su za njih nastupile i dve juniorke i time ulepšale celokupnu utakmicu kao mlade nade crnogorskog kuglaškog sporta. 👧
 
Pojedinačno najbolja je bila predstavnica Singidunuma, Milica Antić, dok je drugo mesto osvojila Kikinđanka Marijana Francuski, treće mesto je zauzela Gordana Rusić koja je nastupila za ekipu Singidunuma, mada je članica novosadskog Radničkog.
 
Balkanski kup je nastao na inicijativu predvodnika ekipe Porta iz Crne Gore – Stanka Ivanovića, koji je iskoristio ovu priliku da obeleži i deset godina postojanja kluba. 💪
 
Do sledećeg druženja prenosimo lepe utiske i sjajne rezultate sa ovog predsezonskog tamičenja. 🙌🏆

Pročitaj Još