Milica Antić se plasirala u Top 16 na Državnom prvenstvu

Milica se plasirala u Top 16 na Državnom pojedinačnom prvenstvu gde će se sastati sa protivnicom iz Rudara Tanjom Rujević.

Na Pojedinačnom Prvenstvu Srbije održanom 23. marta u Novom Bečeju od pet kuglašica Singidunuma koje su se kvalifikovale u Top 32, samo je Milica Antić prošla u dalju fazu takmičenja, kao 13. kvalifikovana kuglašica, sa rezultatom 545.

Nevena Đorđević je od Singerica napravila drugi najbolji rezultat 530 i završila je kao  21. na listi. U tom delu liste je velika gužva i 9 čunjeva je odvajalo od dalje kvalifikacije.

Danijela Dučić koja se kvalifikovala kao druga iz regiona Srbija-centar se nije kvalifikovala za sledeću fazu takmičenja na iznenađenje svih srušivši 505 čunjeva. Stojanović Sandra koje je sa samo dve godine treninga prošla u top 32 odigrala je odlično srušivši 510, što nije bilo dovoljno za kvalifikaciju. Radaković Anica je odigrala iznenađujuće malu cifru i nije uspela da se kvalifikuje u Top 16.

Najbolja na takmičenju bila je Zolnai Brigita iz KK Vojvodina koja je odigrala sjajno srušivši 592 čunja.

Milicu u daljoj fazi takmičenja u Bačkoj Topoli čeka Tanja Rujević iz Rudara koja se plasira u top 16 srušivši 559 čunjeva.

Pročitaj Još