Singidunum nedovoljno dobar za Kikinđanke

Kuglašice Singidunuma pretrpele su poraz od dosta spremnije ekipe Kike iz Kikinde na domaćem terenu. Utakmica je završena rezultatom 2:6 (-123+)

Domaći Singidunum je bio lošiji protiv drugoplasirane ekipe Kike. Želja za pobedom nije izostala ni sa jedne strane, što se može videti i prema korišćenim taktičkim zamenama ekipe Singidunuma.

Povele su veteranke Singidunuma Kandić Ljiljana protiv Kresoja Natalije i Radaković Anica protiv Francuski Marijane. Ovaj blok je završen rezultatom 2:0 za Kiku, jer je nesrećni poslednji htac u duelu Kandić – Kresoja presudio u korist Natalije, koja je srušila jedan čunj više.

U drugom bloku su u našoj ekipi nastupile Martinović Jasna i Đorđević Nevena protiv izuzetno jakog bloka ekipe Kike. Jasna je pobedila Jelenu Santo, rezultatom 2.5-1.5, dok je Nevena bila lošija od kapitenke Kike, Komanov Nade. Ovde se razlika u čunjevima povećala i dovela ekipu Kike u ozbiljnu prednost.

U trećem bloku nastupile su Dučić Danijela, koja se pokazala odlično na ovoj utakmici, i dobila Draganov Jasminu, koja je u poslednjem setu ostvarila više čunjeva, ali nedovoljno jer je Danijela uzela 3 seta. Sa druge strane Antić Milica, je neočekivano loše odigrala i povećala prednost gošći, uz jedan jako loš set. Protivnica Šibul Snežana iskoristila je prednost i uzela 3 seta i ostvarila bolju čunj razliku.

 

Sledeće kolo sleduje pauza za tandem takmičenje, nakon kojeg gostujemo Jagodini.

 

 Za sve rezultate sa utakmice pogledajte tabelu.

Pročitaj Još